طرز تهیه تارت آلبالو خوشمزه تابستانی با بافت و طعم عالی

طرز تهیه تارت آلبالو خوشمزه تابستانی با بافت و طعم عالیکاربران محترم سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک تارت خوشمزه با آلبالو رو آوردیم که مطمعنا بعد خوردن عاشق اون میشید .
تارت یکی از انواع شیرینی های فرانسوی است که با انواع میوه ها و خمیر دست ساز تهیه میشود ؛ این شیرینی جذاب در طعم های مختلف از جمله تارت سیب و دارچین ، تارت انار ، تارت خرما و … تهیه میشود این شیرینی هم اکنون تبدیل به یک شیرینی بین المللی شده و از طرفداران زیادی برخوردار است .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

 طرز تهیه تارت آلبالو

مواد لازم برای خمیر

آرد 400 گرم

کره 200 گرم

آب 5/6 قاشق غذاخوری

شکر 2 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای مواد آلبالویی

آلبالو بدون هسته 400 گرم

شکر 3 قاشق غذاخوری

آب 80 میلی لیتر

نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری


مرحله اول

ابتدا 400 گرم آرد رو داخل یک کاسه بریزید بعد به آن 200 گرم کره رنده شده اضافه کنید و با نوک انگشت کره رو به خورد آرد بدید تا مثل پودر بشه حالا شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید بعد آب سرد رو کم کم اضافه کنید و با نوک انگشت آن را ورز بدید تا یک خمیر منسجم به دست بیاد .

مرحله دوم

وقتی که خمیر یکدست شد آن را داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کنه حالا آلبالو ها رو بشورید و هسته آنها را جدا کنید بعد داخل یک ظرف بریزید و 3 قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید بعد روی حرارت قرار بدید تا شکر آب بشه و 5 دقیقه بجوشد .


مرحله سوم

نشاسته و آب مخلوط کنید و این مخلوط را به آلبالو اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت برسه بعد کنار بزارید تا سرد بشه حالا خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنید و یکی از قسمت ها را به شکل دایره با وردنه پهن کنید حالا اون رو داخل قالب پهن کنید و دیواره ها را بپوشانید .


مرحله چهارم

آلبالوها رو روی خمیر بریزید نیمه دوم خمیر رو با بردن باز کنید و به صورت نواری برش بزنید و اون رو روی آلبالو بچینید قبل روی خمیر و رومال زرده تخم مرغ بزنید و داخل فری که از قبل گرم کردید به مدت 35 الی 40 دقیقه با دمای 180 درجه قرار بدید تا بپزه ؛ نوش جان
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.