طرز تهیه باقلوا شکلاتی ترکیه ای نرم و مجلسی با خمیر هزارلا
سلام به آشپزان سایت آشپزم امروز طرز تهیه باقلوا شکلاتی رو آوردیم . این باقلوا خوشمزه یک شیرینی مناسب و شیک برای پذیرایی و مجالستون هست ، باقلوا درطعم های مختلف از جمله باقلوا بقچه ای ، باقلوا ترکیه ای ، باقلوا شعریه و … تهیه و سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه باقلوا شکلاتی
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ خمیر هزارلا باقلوا 1 بسته
⫸ کره 200 گرم
⫸ روغن مایع 1 استکان
⫸ پسته یا گردو خرد شده به مقدار لازم
مواد لازم برای شربت
⫸ شیر 1 لیتر
⫸ شکر 4 لیوان
⫸ وانیل 5 گرم
مواد لازم برای روی باقلوا
⫸ پودر کاکائو به مقدار لازم
⫸ رنده شکلات کاکائویی به مقدار لازم
⫸ پودر پسته به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خمیر باقلوا به روش قنادی و آموزش مرحله به مرحله
مرحله اول
ابتدا شیر ، شکر و وانیل را داخل یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید سپس روی حرارت قرار بدید تا بجوشه بعد از اینکه جوشید آن را به مدت 10 الی 15 دقیقه روی حرارت بزارید تا بمونه بعد از روی حرارت بردارید و کنار بذارید تا از حرارت بیوفتد .
مرحله دوم
200 گرم کره را داخل یک ظرف بگذارید و روی حرارت قرار بدید تا آب بشه بعد از اینکه آب شد 1 استکان روغن مایع به کره آب شده اضافه کنید 30 عدد از خمیر باقلوا را داخل قالب بچینید و بین هر لایه را از کره آب شده بریزید .
مرحله سوم
بعد از اینکه 30 لایه را داخل قالب چیدید روی آن پسته یا گردوی خرد شده بریزید و روی آنها از کره آب شده بریزید سپس بقیه ورق ها را هم تک تک روی پسته ها بزارید و بین آن ها حتما کره بریزید در آخر اونها رو به صورت مربعی برش بزنید بعد مجدداً روی آنها کره بریزید حالا اون رو داخل فر 160 درجه قرار بدید تا وقتی که روی باقلوا ها طلایی شود .
مرحله چهارم
باقلوا را از داخل فر خارج کنید و 5 دقیقه اجازه بدید تا از حرارت بیفته بعد شربت را روی آنها بریزید وقتی که کاملاً سرد شد با با پودر کاکائو و شکلات رنده شده و پودر پسته روی باقلواها را کامل بپوشانید ؛ نوش جان