طرز تهیه تارت کدو حلوایی خوشمزه و راحت با شیره انگور
هنرمندان سایت آشپزم امروز طرز تهیه تارت کدو حلوایی رو آوردیم که برای پخت اون نیازی به شکر ندارید و خیلی راحت میتونید اون رو درست کنید .
تارت یک شیرینی بینالمللی جذاب است که در سراسر دنیا محبوبیت فراوانی دارد ، معمولاً به عنوان دسر در مهمانیها سرو میشود . تارت انواع مختلفی داشته و در طعم های مختلف از جمله تارت آلبالو ، تارت سیب و دارچین ، تارت انار و … تهیه میشود .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه تارت کدو حلوایی
مواد لازم برای خمیر
⫸ آرد گندم 1 پیمانه
⫸ آرد نارگیل 1/2 پیمانه
⫸ کره سرد 65 گرم
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
⫸ شیره انگور 3 قاشق غذاخوری (در صورت تمایل به شکر 1 قاشق غذاخوری )
⫸ ماست 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای کدو حلوایی
⫸ کدوحلوایی خرد شده 550 گرم
⫸ کره 25 گرم
⫸ شیره انگور 3/4 پیمانه
⫸ دارچین 1 قاشق مرباخوری
⫸ پودر هل 1/2 قاشق مرباخوری
⫸ گردوی خرد شده به مقدار لازم
⫸ زعفران دم کرده به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه تارت خرما با مواد میانی مقوی و خوشمزه
مرحله اول
ابتدا 1 پیمانه آرد و نصف پیمانه آرد نارگیل را داخل یک ظرف بریزید وانیل و بکینگ پودر رو هم اضافه کنید و با هم مخلوط کنید حالا کره سرد روی آرد رنده کنید و با نوک انگشتان دست ورز بدید تا به صورت خورده نان در بیاد .
مرحله دوم
به این مخلوط شیره انگور را به همراه 3 قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر آماده و منسجم بشه بعد از اینکه خمیر آماده شد آن را داخل کیسه فریزر قرار بدید و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید .
مرحله سوم
در این فاصله کره را به همراه کدو حلوایی های خرد شده را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت به مدت 15 دقیقه قرار بدید وقتی که کدوها آب انداخت به آن زعفران و شیره انگور رو اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و اجازه بدید تا کاملا پخته شوند وقتی که آب کدوها کاملاً کشیده شد با گوشتکوب آن را له کنید ؛ دارچین ، پودر هل و گردو های خرد شده را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید .
مرحله چهارم
خمیر را از داخل یخچال بیرون بیارید و به مدت 2 الی 3 دقیقه به آن زمان بدید و بعد با وردنه روی سطح کار آردپاشی شده به ضخامت 3 یا 4 میل آن را باز کنید و اطراف خمیر رو با چاقو مرتب کنید .
مرحله پنجم
خمیر رو به آرامی روی قالب تارت که از قبل چرب و آرد پاشی کردید قرار بدید با کمک انگشت کناره های خمیر رو به قالب فشار بدید تا شکل قالب تارت رو بگیره و بعد با چنگال روی خمیر سوراخ ایجاد کنید تا خمیر موقع پخت پف نکند .
مرحله ششم
در آخر مواد داخلی تارت را روی آن قرار بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف کنید و بعد آن را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه به مدت 25 دقیقه قرار بدید تا بپزه بعد از این که تارت پخت اجازه بدید تا بپزه و آن را داخل ظرف سرو قرار بدید ؛ نوش جان
نکات مهم :
📌 کره حتما باید سرد باشد .
📌 مخلوط آرد و کره رو با نوک انگشت ورز بدید و نه کف دست چون گرمای کف دست باعث ذوب شدن کره میشود .
📌 1 ساعت به خمیر داخل یخچال استراحت بدید .
📌 موقع باز کردن خمیر با وردنه ، روی سطح کار آرد بپاشید و یا از کاغذروغنی استفاده بکنید .
📌 سطح خمیر رو با چنگال سوراخ کنید تا حین پخت ، پف نکند .
📌 کدو حلوایی حتما باید آبش کاملا کشیده شود و وقتی از داغی افتاد به روی خمیر انتقال بدید .
📌 قالب مناسب برای این دستور قالب 24 سانتی است .