طرز تهیه ادویه گرام ماسالای هندی خانگی برای انواع غذا + کاربرد گرام ماسالا

طرز تهیه ادویه گرام ماسالای هندی خانگی برای انواع غذا + کاربرد گرام ماسالاسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه ادویه گرام ماسالا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا

مواد لازم برای 3 نفر

تخم گشنیز 50 گرم

هل 10 گرم

میخک 10 گرم

دارچین 10 گرم

جوز هندی 6 گرم

برگ بو 16 عدد

فلفل سیاه 1 گرم

بادیان 1 عدد


مرحله اول

برای درست کردن این ادویه هندی خوشمزه و پرکاربرد ، ابتدا 50 گرم تخم گشنیز رو داخل یک ماهیتابه بریزید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و اون رو به مدت 5 دقیقه تفت بدید. بعد از اینکه تخم گشنیز کاملاً تفت خورد ، آن را از داخل ماهیتابه بیرون بیاورید و کنار بذارید.


مرحله دوم

داخل یک ماهیتابه 10 گرم هل ، 10 گرم میخک ، 10 گرم دارچین ، 6 گرم جوز هندی ، 1 گرم فلفل سیاه و 1 عدد بادیان را بریزید. این مواد رو به مدت 3 دقیقه تفت بدید تا به صورت کامل از خامی در بیایند.


مرحله سوم

بعد از اینکه مواد به صورت کامل از خامی در اومدند ، 16 عدد برگ بو رو از وسط نصف کنید ، به آنها اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر آنها را تفت بدید.


مرحله چهارم

تخم گشنیز تفت داده شده رو داخل یک میکسر بریزید ، بعد اون رو به صورت کامل پودر کنید و تا جایی که هیچ قسمت درشتی درون آن باقی نماند. بعد آن را از صافی رد کنید و داخل یک ظرف بریزید.


مرحله پنجم

باقی ادویه‌هایی که تفت داده‌اید رو داخل همان میکسر بریزید و اون‌ها را هم به صورت کامل و یک پودر کنید. حالا این مواد رو به از صافی و الک رد کنید.


مرحله ششم

این مواد رو به تخم گشنیز پودر شده اضافه کنید و با هم ترکیب کنید ، داخل ظرف‌های ادویه‌ای مورد نظرتون بریزید و داخل محیط آشپزخانه نگهداری کنید. نوش جان


نکات مهم
توجه کنید که بعد از اینکه تخم گشنیز را به مدت 5 دقیقه تفت دادید ، اون را از داخل ماهیتابه خارج کنید و باقی ادویه‌ها را به صورت جدا از تخم گشنیز به مدت 3 دقیقه و برگ مو را به مدت 1 دقیقه تفت بدید.
در صورتی که می‌خواهید حجم بیشتری از این ادویه خوشمزه را درست کنید تمامی مواد رو دو برابر کنید.
این ادویه اصالت هندی دارد و در غذاهایی مانند چیکن کاری هندی ، باتر چیکن ، کراهی مرغ ، سمبوسه هندی و مرغ تندوری هندی استفاده می‌شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.